Barn Bowlar Gratis

Välkommen till Bowlingföretagarnas rekryteringsprojekt Barn Bowlar Gratis
Projektet är en kopia av det som i USA heter Kids Bowl Free där anslutna hallar erbjuder barn att spela 2 serier bowling när det passar hallen bäst.
Det enda kravet är just att det är 2 serier som erbjuds.

Vi har skapat en nationell sida för registrering av föräldrar och deras barn som heter www.barnbowlargratis.se. Där kan föräldrar hitta sin närmaste hall och vilka tider, dagar och övriga regler som gäller för just din hall. Detta ger hallen i det närmaste obegränsade möjligheter till flexibilitet.När en förälder anmäler sitt barn kommer ett välkomstbrev samt kuponger för innevarande vecka. Därefter skickas kupongerna ut på lördag eller söndag veckan innan.

Barnet tar med sig kupongen till hallen och lämnar denna som "betalning". På kupongen finns namn på barnet samt ett nummer som används vid registreringen i systemet. Detta för att vi ska kunna hitta de barn som besökt oss ofta och skicka information om tex en bowlingskola som startar i höst. Registret innehåller också uppgifter om födelsedata som kan användas vid marknadsföring av tex barnkalas

Banner till Scoringskärmar

SBHF har tagit fram två banners att lägga i scoringskärmarna för att i vår puffa för sommaraktiviteten i din hall

Anmälda hallar kan beställa upp till 1000 st flyers till sin marknadsföring av BBG utan kostnad. Nytt för i år är att flyersena är i A7 format.
Tänk på att du kan beställa färre än 1000 flyers.
Det är vår gemensamma kassa som betalar.
Skriv hallnamn och ert budskap. Tänk på att fatta er kort. All information kommer till föräldrarna när de anmäler sig.

Hallnamn*
Telefon*
Uppgiftslämnare*
e-mail
250 flyers

500 flyers

1000 flyers

Kontakta mig för att komma igång

Ange er text här

Ange säkerhetskoden som visas till höger