Barn Bowlar Gratis

Välkommen till Bowlingföretagarnas rekryteringsprojekt Barn Bowlar Gratis
Projektet är en kopia av det som i USA heter Kids Bowl Free där anslutna hallar erbjuder barn att spela 2 serier bowling när det passar hallen bäst.
Det enda kravet är just att det är 2 serier som erbjuds.

Vi har skapat en nationell sida för registrering av föräldrar och deras barn som heter www.barnbowlargratis.se. Där kan föräldrar hitta sin närmaste hall och vilka tider, dagar och övriga regler som gäller för just din hall. Detta ger hallen i det närmaste obegränsade möjligheter till flexibilitet.När en förälder anmäler sitt barn kommer ett välkomstbrev samt kuponger för innevarande vecka. Därefter skickas kupongerna ut på lördag eller söndag veckan innan.

Barnet tar med sig kupongen till hallen och lämnar denna som "betalning". På kupongen finns namn på barnet samt ett nummer som används vid registreringen i systemet. Detta för att vi ska kunna hitta de barn som besökt oss ofta och skicka information om tex en bowlingskola som startar i höst. Registret innehåller också uppgifter om födelsedata som kan användas vid marknadsföring av tex barnkalas

Banner till Scoringskärmar

SBHF har tagit fram två banners att lägga i scoringskärmarna för att i vår puffa för sommaraktiviteten i din hall

Anmälda hallar kan beställa 1000 st A6 flyers till sin marknadsföring av BBG
Skriv hallnamn och ert budskap. Tänk på att fatta er kort. All information kommer till föräldrarna när de anmäler sig.
Klicka här och beställ dina flyers

Vill ni vara med?

Är du intresserad så kontakta Johan Rundgren i Eskilstuna så svarar han på frågor och hjälper dig igång.
016-140731

"Vi bestämde oss för att testa BBG efter förra årets SBHF-konferens där Johan i Eskilstuna presenterade detta och jag personligen hade innan varit nöjd med 2-300 besök under sommaren. Det började lite trevande men....
Totalt hade vi över 700 registrerade barn som totalt gjorde över 1400 besök vilket kändes som en klar succé med tanke på det fina vädret och den trots allt ringa insats från oss innan. Vi hade över 40 st som anmälde sig i JKS Bowlings nybörjarkurser på hösten efter att vi gjort ett riktat utskick till de som anmält sig. Har du inte redan anmält din hall till Barn Bowlar Gratis så hoppas jag att du gör det nu.
Tillsammans för vår framtid!
"
- Kai Hänninen, Bowl4Joy Vårby AB

Kontaktformulär

Vill du att vi ska kontakta dig så anmäl dig här
Skriv hallens namn i meddelanderutan

E-postadress:
Namn:
Telefon:
Yrke (lämnas blankt):
Meddelande:
Ange säkerhetskoden som visas till höger