AB Åbro Bryggeri

Åbro är vår samarbetspartner på dryckessidan. Om du väljer Åbro får du ett starkt varumärke i din hall. Läs mer om villkoren på medlemssidan.

Läs mer: www.åbro.se

Söderberg Partners

Söderberg & Partners tillhandahåller en försäkringslösning för din bowlinghall till de absolut bästa priserna och villkor som är framtagna i samarbete med SBHF.

www.söderbergpartners.se

Almega

Almega är vår arbetsgivarorganisation som hjälper oss i vår roll som arbetsgivare. Om du blir medlem så får du en stark part när du behöver hjälp. Almega har tillsammans med SBHF förhandlat fram ett kollektivavtal med Hotell och Resturangfacket. Vill du ha hjälp med att bli medlem eller information så kontakta Stefan Lennström 070-3456966 eller Tommy Karlsson 070-6067311.

Läs mer: www.almega.se

Gevalia

Gevalia är vår samarbetsparten inom kaffesortimentet. Med ett brett utbud av alla förekommande kaffelösningar hittar du lätt det som passar just din hall

Be Better Online

Be Better Online är vår samarbetspartner när det gäller marknadsföring onlinre och sociala medier.
Logga in på medlemssidan och läs mer om deras erbjudande

Resursbokning

Resursbokning är ett lätthanterligt schemaläggningssystem för både chef och anställd.
Hör av dig till oss så berättar vi mer om vår produkt, samt om våra förmånliga priser till dig som SBHF-medlem.
Läs mer: www.resursbokning.com

Tel: 08-4070730
Mailadress sales@resursbokning.com"

Bowling Proprietors Association of America

Läs mer: www.bpaa.com

Bowltech Sweden

Bowltech säljer allt inom bowling såsom oljemaskiner, reservdelar, klot, skor.

Läs mer: www.bowltech.se

Elavon Merchant Services

Vår Generalsekreterare Holger Martinsson är vår kontaktperson och kan hjälpa dig om du behöver komma i kontakt med Butikerna för att utnyttja några av deras förmåner. Butikerna är en paraplyorganisation som företräder en mängd förbund inom dagligvaruhandeln. Genom Butikerna har vi tex ett mycket förmånligt kortavgiftsavtal som du kan läsa mer om på vår medlemssida.

Läs mer:

European Bowling Proprietors Association

Läs mer: www.ebpabowl.com

Friskvårdschecken

Friskvårdschecken säljer checkar till företag med samma princip som Rikskuponger där de anställda kan använda ckeckarna som betalning av friskvårdsprodukter. Vi har tecknat ett avtal där 5000 checkar har vår loggo och uppmaning att bowla för checken. Om Ni vill lösa in checker ska ni ta kontakt med Friskvårdschecken via deras hemsida.

Läs mer: www.friskvardschecken.se

Varsego med GB Glass

Varsego har ett brett utbud av produkter som passar i din hall med GB Glass som den starkaste produkten
Läs mer om Varsego här


GB glass är Sveriges starkaste varumärke i glassortimentet. Om du väljer GB som din partner erbjuder GB bra rabatter och avtal, läs mer på medlemssidan.

Läs mer: www.gb.se

Lyreco

Läs mer: www.lyreco.se

Meriq

Läs mer: http://meriq.se/

Privab

Privab är vår nya samarbetspartner för godis, snacks, café och snabbmatsprodukter. Privab finns över hela landet vilket du kan se på privab.se. Tag kontakt med din närmaste Privagrossist för ytterligare information om vårt fördelaktiga avtal.

Läs mer: www.privab.se

Qubicaamf

Qubicaamf tillverkar och installerar banor, maskiner, scoring och tillbehör till svensk bowling.

Läs mer: www.qubicaamf.com

Rekal

Rekal är vår samarbetspartner inom rengöring, diskteknik, ja allt som har med städning och rengöring i din bowlinghall att göra.

Läs mer: www.rekal.se

Salt & Mortel

När man bygger nytt eller renoverar så är det andra saker som skall ordnas också, och snyggt skall det bli.

Läs mer: www.saltmortel.se

Svensk Cater

Svensk Cater är vår samarbetspartner inom matvaruleveranser.

Läs mer: www.svenskcater.se

Svenska Bowlingförbundet

Läs mer: www.swebowl.se

Svenska Spel

Svenska Spel tillhandahåller spelmaskinerna Vegas som bowlinghallar med alkoholtillstånd kan installera. kontakta Svenska Spel för information.

Läs mer: www.vegas.se

Top Ten AB

HotSnacks säljs och distribueras av Top Ten AB sedan 1991. Idag finns HotSnacks på över 2000 försäljningsställen runt om i landet – nöjesparker, arenor, idrottsanläggningar, badhus, biografer och sportbarer. Ända sedan starten har målsättningen varit att göra det enkelt för mindre aktörer såsom idrottsföreningar och konsertarrangörer att tjäna pengar på snacks av god kvalitet. Detta genom att erbjuda dessa att låna värmeskåp av oss gratis och därmed göra förtjänst från första bägaren. Vi erbjuder också större aktörer att själva branda sina bägare.

Läs mer: www.hotsnacks.com

VBS Bowling AB

VBS Bowling levererar bowlingutrustning till de Svenska bowlinghallarna.

Läs mer: www.vbsbowl.se

Viaduct

Viaduct är vår samarbetspartner när det gäller produktion av hemsidor.

Viaduct har funnits som webbyrå sedan 1997, med huvudkontor i Eskilstuna och nu även ett kontor i Örnsköldsvik. De bygger allt från enkla hemsidor till avancerade intranät och webbshoppar, allt anpassat efter dina specifika behov.

De har byggt många bowlingrelaterade webbplatser, till exempel vår sida sbhf.se, barnbowlargratis.se och eskilstunabowling.se för att nämna några. De har även byggt vårt populära verktyg Ligaservice som hjälper hallar med administration av tabeller och serielottning av tex korp och interna ligor.

För fler referenser besök Viaducts webbplats!

Läs mer: www.viaduct.se/webbyra

Würth

Läs mer: www.wuerth.se