AB Åbro Bryggeri

Åbro är vår samarbetspartner på dryckessidan. Om du väljer Åbro får du ett starkt varumärke i din hall. Läs mer om villkoren på medlemssidan.

Läs mer: www.åbro.se

Söderberg Partners

Söderberg & Partners tillhandahåller en försäkringslösning för din bowlinghall till de absolut bästa priserna och villkor som är framtagna i samarbete med SBHF.

Söderberg & Partners

Almega

Almega är vår arbetsgivarorganisation som hjälper oss i vår roll som arbetsgivare. Om du blir medlem så får du en stark part när du behöver hjälp. Almega har tillsammans med SBHF förhandlat fram ett kollektivavtal med Hotell och Resturangfacket. Vill du ha hjälp med att bli medlem eller information så kontakta Stefan Lennström 070-3456966

Läs mer: www.almega.se

Gevalia

Gevalia är vår samarbetsparten inom kaffesortimentet. Med ett brett utbud av alla förekommande kaffelösningar hittar du lätt det som passar just din hall

Bowling Proprietors Association of America

Läs mer: www.bpaa.com

Bowltech Sweden

Bowltech säljer allt inom bowling såsom oljemaskiner, reservdelar, klot, skor.

Läs mer: www.bowltech.se

Svensk Publikreklam SPR

Svensk Publikreklam har i över 50 år hjälpt hallar med att sälja reklamplatser i bowlinghallar.
SPR deltar alltid i våra mässor och har genom åren skapat sig ett starkt förtroende i vår bransch

Elavon Merchant Services

Vår Generalsekreterare Holger Martinsson är vår kontaktperson och kan hjälpa dig om du behöver komma i kontakt med Butikerna för att utnyttja några av deras förmåner. Butikerna är en paraplyorganisation som företräder en mängd förbund inom dagligvaruhandeln. Genom Butikerna har vi tex ett mycket förmånligt kortavgiftsavtal som du kan läsa mer om på vår medlemssida.

Läs mer:

Varsego med GB Glass

Varsego har ett brett utbud av produkter som passar i din hall med GB Glass som den starkaste produkten
Läs mer om Varsego här


GB glass är Sveriges starkaste varumärke i glassortimentet. Om du väljer GB som din partner erbjuder GB bra rabatter och avtal, läs mer på medlemssidan.

Läs mer: www.gb.se

Meriq

Läs mer: http://meriq.se/

Privab

Privab är vår nya samarbetspartner för godis, snacks, café och snabbmatsprodukter. Privab finns över hela landet vilket du kan se på privab.se. Tag kontakt med din närmaste Privagrossist för ytterligare information om vårt fördelaktiga avtal.

Läs mer: www.privab.se

Qubicaamf

Qubicaamf tillverkar och installerar banor, maskiner, scoring och tillbehör till svensk bowling.

Läs mer: www.qubicaamf.com

Svensk Cater

Svensk Cater är vår samarbetspartner inom matvaruleveranser.

Läs mer: www.svenskcater.se

Svenska Bowlingförbundet

Läs mer: www.swebowl.se

Svenska Spel

Svenska Spel tillhandahåller spelmaskinerna Vegas som bowlinghallar med alkoholtillstånd kan installera. kontakta Svenska Spel för information.

Läs mer: www.vegas.se

Top Ten AB

HotSnacks säljs och distribueras av Top Ten AB sedan 1991. Idag finns HotSnacks på över 2000 försäljningsställen runt om i landet – nöjesparker, arenor, idrottsanläggningar, badhus, biografer och sportbarer. Ända sedan starten har målsättningen varit att göra det enkelt för mindre aktörer såsom idrottsföreningar och konsertarrangörer att tjäna pengar på snacks av god kvalitet. Detta genom att erbjuda dessa att låna värmeskåp av oss gratis och därmed göra förtjänst från första bägaren. Vi erbjuder också större aktörer att själva branda sina bägare.

Läs mer: www.hotsnacks.com

VBS Bowling AB

VBS Bowling levererar bowlingutrustning till de Svenska bowlinghallarna.

Läs mer: www.vbsbowl.se